Hier worden we blij van!

Hier worden we blij van!

Hier worden we blij van!

Mevrouw KJA is in januari 2018 begonnen met het Metabolic Balance voedingsplan. En wat een resultaat!!

 

Gewicht: – 18 kilo

Vet %: -3,5%

Viscerale vetten: – 11

BMI: van 35 naar 28.5

Omvang buik: – 13 cm

Omvang Heup: – 12 cm

Omvang been: – 5 cm

 

Ze verteld zelf haar ervaring met het Metabolic Balance voedingsplan:

Ik ben na drie zwangerschappen veel in gewicht aangekomen, terwijl ik voorheen nergens op hoefde te letten. Ik heb zowat alle diëten geprobeerd van Montignac, Weight Watchers tot een diëtiste en allerlei andere diëten. Het afvallen lukt mij wel, maar het volhouden is het grootste struikelblok. De laatste keer was ik 30 kilo afgevallen en helaas zitten al die kilo’s er weer aan. Lastig om veters te strikken, kortademigheid, weinig energie en vaak moe, een opgeblazen gevoel, moeite met de toiletgang, maar ook mijn gevoel van eigenwaarde waren enkele problemen die ik ondervond. Toen de weegschaal 95 kilo aangaf was de maat vol. Mijn dochter had gehoord dat met Metabolic Balance goede resultaten werden geboekt. Wat ik zo goed vind hieraan is dat het geen programma is dat iedereen kan gebruiken, maar wat samengesteld wordt voor ieder individu naar aanleiding van bloedonderzoek en een vragenlijst. Ook wordt gekeken of je geen vitaminetekorten hebt.  Ik ben vanaf 4 januari 2018 bezig en op mijn weegschaal thuis al 15 kilo kwijt. Wat nog belangrijker is veel vet rondom mijn organen kwijt. Je krijgt een lijst met voedingsmiddelen die jij mag eten en een lijst van 3 dagen met een menu. Je kunt zelf afwisselen en krijgt een soort reader waarin alles duidelijk staat vermeld. In eerste instantie heb ik me ingeschreven voor een informatieavond waarin de tijd wordt genomen om alles goed uit te leggen. Nadien heb je diverse afspraken met je coach; ook neemt Andrea altijd de tijd om je vragen buiten kantoortijden te beantwoorden, indien nodig en/of ze maakt op korte termijn een afspraak. Wat ook fijn is dat sportadvies binnen handbereik is en meteen kan worden opgepakt als je dat zou willen bij Health en Beauty. Gevolg: veel meer energie, beter slapen, verser en gezonder eten, gevoel dat je er weer toe doet, geen hongergevoel en minder pijnlijke gewrichten. Je hebt verschillende fases en ik zit nog steeds in fase 2 totdat ik het aantal gewenste kilo’s ben afgevallen. Ik ben dus zeer benieuwd wat fase 3 en 4 van mijn nieuwe eetpatroon me gaan brengen. Ga de uitdaging aan om te komen tot een gezonder, energieker en slanker leven!

 

Wil jij dit ook? Laat het ons weten. Mail naar andrea@henbl.nl of bel 06-11483379 voor een vrijblijvend advies.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.