Het is Salade Weer!

Het is Salade Weer!

De temperaturen lopen hoog op en dan is altijd de vraag (of hier dan toch) “wat eten we vandaag”

We denken bij zomers weer natuurlijk aan de BBQ, maar ook een lekkere salade kan deugt doen. Het is makkelijk, snel en gezond. Lekker voor bij de BBQ, maar ook als maaltijdsalade.

 

Wat heb je nodig;

Veldsla (of een ander soort die je lekker vindt)

Avocado

een frisse stevige appel (pink lady/granny smit)

Kipfilet

Geraspte bietjes

Noten/zaden

Blokjes geitenkaas

Kikkoman sojasaus

een beetje curry madras van Jonnie boer

Kokosolie

Hoe maak je het klaar:

  •              Maak een marinade van sojasaus en een beetje curry madras.

  •              Snij de kipfilet in stukjes en leg deze in de marinade voor ongeveer 30 min

  •              Snij ondertussen de avocado, appel, geitenkaas en bietjes.

  •              Bak de kipfilet in een beetje kokosolie.

  •              Doe de sla op een groot bord en meng de avocado, appel, geitenkaas en bietjes er doorheen.

  •              Voeg als laatste de kipfilet toe

  •              maak het geheel af met wat ongebrande en ongezouten noten en/of wat zaden en pitten naar
    keuze

Eet smakelijk

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.