Drie stappen verwijderd van je persoonlijk succes!

Drie stappen verwijderd van je persoonlijk succes!

Je bent drie stappen verwijderd van je persoonlijk succes! Los je gewichtsproblemen op! Geef je algehele gezondheid een Boost! Wordt energieker en vitaler! Breng je hormonen in balans!!!

 

In een eerder bericht lieten we je al weten dat Gezond Afvallen Nederland van start gaat met een nieuw exclusief voedingsprogramma.

Een persoonlijk programma afgestemd op wat jij nodig hebt!

Met behulp van het programma kun je onder begeleiding je huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel.

De basis hiervoor is je persoonlijke voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van je actuele bloedwaarden en je gezondheidsgegevens.

 

Herken jij jezelf in: Weinig energie, last van stuiterende hormonen, niet af kunnen vallen/overgewicht, vage klachten etc. twijfel dan niet langer! je bent nu drie stappen verwijderd van je persoonlijke succes naar een gezond gewicht met meer vitaliteit!

Wat moet je doen?

Stap 1: Plan een gesprek in met een van onze voedingscoaches.

Hierin leggen we precies uit hoe het Metabolic Body Switch plan werkt.

Stap 2: Wil je aan de slag met je persoonlijke Metabolic plan, dan maken we een afspraak voor een bloedafname en body check. (De bloedafname gaat d.m.v. een vingerprik en wordt naar een laboratorium opgestuurd.)

Stap 3: Op basis van je persoonlijke gegevens, bloedwaardes & doelen wordt je persoonlijk voedingsplan gemaakt. Wij nemen het voedingsplan met je door, en plannen stap voor stap het traject en begeleiden je zo door de 4 fases van het voedingsprogramma heen.

Individueel begeleiding

Gedurende de vier fases begeleiden we je met persoonlijke gesprekken. Deze kunnen plaatsvinden in de praktijkruimte bij Gezond Afvallen Nederland, via mail of telefonisch.

Nieuwsgierig? Maak dan nu je afspraak via info@gezondafvallennederland.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.