Nieuw: Metabolic Body Switch

Nieuw: Metabolic Body Switch

Maak gebruik van de heilzame werking van vetverbranders en slankmakers uit de natuur!

Ervaar hoe je je stofwisseling weer in balans kunt brengen.

Los je gewichtsproblemen op!

Geef je algehele gezondheid een Boost!

Wordt energieker en vitaler!

Blijf op hogere leeftijd zo fit en gezond mogelijk!

Metabolic Body Switch is geen hongerkuur!

Lekker en gezond eten en tegelijkertijd vliegen de kilo’s eraf!

 

Wat is Metabolic Body Switch?

Metabolic Body Switch is een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, dat is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers.

Met behulp van het programma kun je onder begeleiding je huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis hiervoor is je persoonlijke voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van je actuele bloedwaarden en je gezondheidsgegevens.

Het leidt je in vier fasen naar succes en zorgt dat je je persoonlijke gewichtsproblemen voor eens en voor altijd oplost en je gezondheid bevordert.

Hoe werkt het?

Je individuele voedingsplan brengt je persoonlijke “lichaamschemie” met de bij jou passende „voedingsmiddelenchemie” in een nieuwe, metabolische balans. Je gebruikt niet alleen gezonde en de voor jouw noodzakelijke voedings- en mineraalstoffen tijdens de maaltijd, maar je eet ook precies díe voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om jouw verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen. Jouw plan brengt je gehele persoonlijke fysieke situatie in kaart en is daarom uitsluitend op jouw gezondheidstoestand van toepassing.

Waarom werkt Metabolic Body Switch?

Het doel van het voedingsplan is het ondersteunen van jouw gezonde stofwisseling en het reguleren van jouw gewicht. Om jouw doel zo vlot mogelijk te behalen in een periode die je kunt overzien, wordt je begeleid door speciaal opgeleide en gecertificeerde Metabolic Body Switch coaches.Gezond Afvallen Nederland coaches zijn gecertificeerde Metabolic Body Switch coaches.

Waardoor bereik je met Metabolic Body Switch gewichtsverlies?

Door jouw persoonlijke voedingsplan krijgt jouw lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten; het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze je hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, eenvoudige regels voor (het bereiden en nuttigen van) de maaltijden reguleer je gemakkelijk en blijvend jouw gewicht en versterk je je totale hormoonhuishouding.

Welke verbeteringen van de gezondheid bereik ik met Metabolic Body Switch?

De omschakeling van het lichaam naar passende, gezonde en uitgebalanceerde voeding voorkomt op lange termijn de bekende welvaartsziekten, vooral in combinatie met geschikte beweging.

Het herstel van de natuurlijke voedingsbalans bewerkstelligt het herstel van een natuurlijk lichaamsgewicht.

Tegelijkertijd verbeter je je uithoudings- en concentratievermogen en stijgt je totale energieniveau. Je slaapt beter, je fysieke en psychische kracht neemt toe, je voelt je over het geheel genomen gezonder, vitaler en krachtiger en dat straal je dan ook uit! Je breekt je lichaamsvet af en spaart je spier- en bindweefsel.

Wanneer moet ik beslist met het Metabolic Body Switch programma beginnen?

Deelnemen aan het programma is voor jouw zinvol en waardevol,

*als je gewicht een probleem vormt, dat om een definitieve oplossing vraagt en je op een gezonde manier wilt afvallen.

*als er al sprake is van gezondheidsproblemen, die met overgewicht of een verkeerde voeding samenhangen. Dat kunnen bijvoorbeeld ziekten zijn als diabetes type II, reuma, chronische migraine, vetstofwisselingsstoornissen, hoge bloeddruk.

*als je, ongeacht je leeftijd, energiek en fit wilt zijn met een groot uithoudingsvermogen.

Binnenkort meer informatie over ons Metabolic Body Switch programma.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.